Cercetată de poliţişti după ce a incendiat locuinţa fostului concubin

incendiu locuintaO femeie de 64 de ani este cercetată de poliţişti după ce a incendiat locuinţa fostului concubin. Joi după amiază, lucrătorii Postului de Poliție Vlădeni au fost sesizaţi despre faptul că la imobilul lui Zaharia T., din aceeași localitate, are loc un incendiu.

Deplasându-se la faţa locului, organele de poliţie au constatat că cele sesizate se confirmă. Până la sosirea  autospecialei din cadrul I.S.U. Botoşani incendiul a fost stins de către vecini. Incendiul s-a manifestat la o magazie de lemne din spatele imobilului. Nu au fost afectate alte anexe gopodărești. Conform procesului verbal întocmit de reprezentanții I.S.U.Botoșani, a rezultat folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că vinovată de producerea incendiului se face Aurica M. de 64 ani, din satul Huțani, comuna Vlădeni, fosta concubină a lui Zaharia T., care a dat intenționat foc la peretele magaziei respective folosind pentru aprinderea focului hârtie provenită din ziare și reviste.  Prejudiciul produs în urma incendiului a fost estimat la aproximativ 200 lei.

Femeia este cercetată pentru infracțiunea de „distrugere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *