Romii au luat cu asalt parcarea magazinului general pentru concertul oferit de AVON

Circa 45 de minute au cântat băieții din trupa Bandidos în parcarea fostului magazin general în ciuda publicului mai puțin numeros și format în majoritate din persoane de etnie romă. Câteva sute de persoane au asistat la concertul organizat de compania Avon, joi după-amiază, la care au participat copiii și tinerii din grupul Cheia Sol, trupe de street-dance din comunitatea G-Power, cu mare succes la publicul prezent și tânăra Anastasia Popistașu.

Grupul Cheia Sol a avut propriul prezentator, așa cum obișnuiește la spectacolele pe care le susține în oraș, în persoana copilului Alexandru Chiriac. Băiețelul s-a descurcat foarte bine în postura de moderator al momentelor prezentate de colegii lui de grup, fapt care l-a făcut și pe Zub, prezentatorul angajat al companiei Avon, să prezinte spectacolul, să-l felicite și să-i transmită să continuie acest drum. În afară de momentele muzicale și coregrafice, în cadrul spectacolului au avut loc și câteva extrageri la sorți cu cei care au completat taloane de tombolă, câștigătorii primind cadouri cu produse de la firma organizatoare.

Botoșănenii au ales culoarea albastră pentru orașul lor

Punctul principal de atracție al serii pentru cei mai mulți botoșăneni, mai ales copii, l-au constituit cele trei porți colorate în roz, verde, galben și albastru, așezate chiar la intrarea în parcare. Botoșănenii au avut astfel posibilitatea să-și aleagă culoarea care reprezintă orașul  pentru că cele trei uși cronometrau fiecare ieșire și intrare. Astfel, la final, după showul muzical live al trupei Bandidos, culoarea aleasă de botoșăneni pentru orașul lor a fost albastru. Băieții conduși de chitaristul Victor Solomon, au cântat până la epuizare hiturile lor, printre care „Gata de show”, „Breloc”, „Nu-mi dai scăpare”, „Mascarada”, „E bine și așa rău”. „Prietenii mei”. Piesa aceasta din urmă a fost și o invitație făcută de trupă pentru botoșăneni de a se împrieteni și pe rețeaua de socializare Facebook, sute de mâini ridicându-se în aer când solistul formației, Vichy, într-o mare formă vocală și dispoziție bună, a întrebat cine are cont pe Facebook.  Copiii din public s-au dezlănțuit pe ritmurile rock ale formației, unii dintre ei, profitînd de neatenția forțelor de ordine, au urcat chiar pe scenă lângă solist. Showul formației s-a încheiat cu două piese din repertoriul internațional gustate de cei din public, reprezentantele firmei Avon Cosmetics formând o galerie puternică trupei. Concertul s-a încheiat în jurul orei 21.o0 când botoșănenii au aflat și culoarea orașului lor.

2 thoughts on “Romii au luat cu asalt parcarea magazinului general pentru concertul oferit de AVON

  1. De ce RRomi si nu tigani?! Si asa toate statele ne confunda ! Rom-RRom?! Suntem vazuti tiganii europei bine ca le semanam si la nume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *