Om de afaceri în stare critică după ce a căzut de la o înălţime de cinci metri. Foto!

ambulanta cazut inaltimeUn barbat de 53 de ani, asociat al unei firme din Catamarasti, societatea Doma SRL, se afla in stare critica la spital dupa ce a cazut de la o inaltime de aproape 5 metri. Costica Panzaru se afla pe acoperisul unei hale pentru a inspecta constructia, iar la un moment dat s-a dezechilibrat si a cazut. La fata locului a ajuns un echipaj de la ambulanta care l-a preluat si la dus la spital. Pacientul a fost internat pe reanimare in comotie cerebrala.

Cand am ajuns la fata locului, pacientul era usor instabiul hemonidamic, dar in decursul transportului si pana la spital starea lui s-a agravat. Prezinta politraumatism prin cadere de la inaltime, traumatism cranian, traumatism coloana cervicala, traumatism toracic. Momentan starea s-a agravat si a fost intubat la UPU si transferat pe reanimare„, a declarat medicul Bogdan Ursu, de la Serviciul Judetean de Ambulanta.

Atata Politia cat si Inspectoratul Teritorial de Munca au deschis o ancheta.

Cazul a fost raportat la ITM, însă cercetarea este făcută de societate. Constantin Pânzaru are 53 de ani şi este administrator la societatea Doma SRL„, a declarat Roxana Gavril, purtătorul de cuvânt al ITM.

One thought on “Om de afaceri în stare critică după ce a căzut de la o înălţime de cinci metri. Foto!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *