Activiştii Partidului Forţa Civică au renovat un parc

parc renovat de Forta CivicaParcul din satul Roşiori a fost renovat şi salubrizat joi de o echipă de activişti de la Forţa Civică. Acesteia i s-au alăturat câţiva tineri din localitate. Acţiunea a fost organizată la iniţiativa mai multor cetăţeni din Roşiori, care s-au plans că Primăria lasă intenţionat în paragină parcul din centrul satului, intenţionând să-l desfiinţeze şi să folosească terenul în alte scopuri.

Echipa de la Forţa Civică a curăţat şi vopsit băncile, coşurile de gunoi, porţile terenului de fotbal, a văruit copacii şi a strâns gunoaiele din parc.

“Am vrut să dovedim că acolo unde autorităţile nu se implică, sau intenţiile lor nu coincid cu interesele cetăţenilor, cu puţină implicare civică, lucrurile se pot rezolva. Acum sunt curios dacă cei care conduc comuna mai au curaj să desfiinţeze parcul, mai ales că gestul nostru a stârnit o întreagă dispută pe această temă în Consiliul Local,” a declarat presedintele organizaţiei judeţene Botoşani Forţa Civică, deputatul Cristian Constantin Roman.

“Vom continua să ne implicăm în astfel de acţiuni, atâta timp cât ele pornesc de la cetăţeni şi nevoile lor locale şi nu implică decât iniţiativă, plus un dram de efort şi voinţă”, a adăugat la rândul său preşedintele organizaţiei de tineret a organizaţiei judeţene Forţa Civică, Viorel Huţanu.

Sursa: Comunicat de presă Partidul Forţa Civică

One thought on “Activiştii Partidului Forţa Civică au renovat un parc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *