Kaufland amendat cu 30 000 de lei pentru pâine cu mizerie

Un botoşănean a avut parte de o surpriză de proporţii când a ajuns acasă, după ce a cumpărat pâine de la Kaufland, şi s-a pus la masă. După câteva îmbucături, omul a observat că în interiorul pâinii sunt nişte fragmente ce păreau a fi de şoarece.
Revoltat, bărbatul a mers direct la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC), iar după analizele făcute în laborator, comisarii au descoperit că bucăţile negre erau de fapt reziduuri rezultate în urma procesului tehnologic de frământare a pâinii. Ei au amendat hipermarketul Kaufland cu 30 000 de lei.

Am primit o sesizare din partea unui consumator referitor la un produs de panificaţie în care exista un corp străin, fapt confirmat de laboratorul de analiză al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, motiv pentru care agentul economic care a comercializat produsul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 30 000 de lei pentru că a pus în comercializare produse care pot pune în pericol viaţa şi sănătatea consumatorilor”, a declarat, pentru Tele’M, comisarul şef al CJPC, Mirel Rogalschi.

La rândul lor, cei de la Kaufland dau vina pe fabrica de pâine care a distribuit produsul şi susţin că îşi vor recupera banii pe amendă de la reprezentanţii acesteia.

Pâinea a fost făcută la o fabrică din Târgul Frumos.

2 thoughts on “Kaufland amendat cu 30 000 de lei pentru pâine cu mizerie

  1. am mâncat un meniu ”mici ”la Suceava și am avut probleme, ca apoi să aflu de la o farmacie din zonă , a doua zi că de fapt au mai fost vreo 5-6 persoane după medicamente din cauza Kauflandului

  2. da tu ce crezi ca iti da la kaufland?iti da produse care se apropie de expirare sau poate expirate in acea zi.si in nici un caz mici de calitate doar rahaturi cale nu le cumpara nimeni.exista protectia consumatorului pentru sesizari ca daca te plangi aici nu rezolvi nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *