Proprietarii de case care refuză să încheie contracte pentru ridicarea gunoiului, ameninţaţi cu sancţiuni

gunoiReprezentanţii societăţii Urban Serv au constatat, în urma acţiunii de invetariere a caselor din municipiul Botoşani, că doar 3460 au încheiate contracte cu societatea pentru ridicarea gunoiului, deşi numărul acestora este cu mult mai mare. La Direcţia de Taxe şi Impozite figurează peste 4500 de astfel de locuinţe, însă numărul real va fi cunoscut abia în luna octombrie, atunci când Direcţia Judeţeană de Statistică va prezenta datele de la recensământul populaţiei. Simion Drelciuc, directorul Urban Serv, susţine că  proprietarii de la case au fost atenţionaţi să intre în legalitate, în caz contrar se va trece la sancţionarea acestora.

Noi avem contracte încheiate doar cu 3460 de case, restul fiind în aer. Noi le-am notificat pe toate care nu au încheiate contracte să vină să încheie contracte, cele care au să vină şi să reactualizeze numărul de persoane. Noi vom ridica deşeurile în continuare, dar următorul pas pe care îl vom face va fi acela că după 30 de zile de la notificare, lista cu respectivele case să fie înaintată Poliţiei Locale, iar Poliţia le va da un termen de încheierea contractelor, după care va aplica amenda efectivă„, a spus Drelciuc.

2 thoughts on “Proprietarii de case care refuză să încheie contracte pentru ridicarea gunoiului, ameninţaţi cu sancţiuni

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Isi ia Drelciuc avion si rezolva si casele care sint in aer …

  2. nu stiti de unde sa mai scoateti bani.pana si la sate au ajuns acum sa ii oblige la astfel de practici,ca pana acum bunicu a dus gunoiul la pubela …….de tot rasul.intai sa trageti apa curenta gaz si ce mai trebuie la sate si apoi sa aveti pretentia sa va plateasca taxa de salubrizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *