Portariuc: Ţurcanu să finanţeze FC Botoşani şi apoi să felicite echipa

Ovidiu Portariuc si Florin TurcanuPrimarul de Botoşani nu îl lasă pe şeful CJ, Florin Ţurcanu, să îi tihnească concediul. El i-a transmis, luni, un mesaj prin care îi cere să finanţeze echipa de fotbal FC Botoşani, după care să facă alte aprecieri la adresa acesteia.

”Domnul Ţurcanu când o să finanţeze măcar cu 10% din suma pe care a suportat-o Primăria Botoşani, o investiţie de o jumătate de milion de lei, atunci va putea să felicite echipa, jucătorii. Mă bucur că a reuşit să urmărească, probabil de pe laptop, de pe plajă, meciul”, a spus Portariuc.

Portariuc spune că a făcut opt- nouă ore pentru a ajunge la meciul FC Botoşani, el întorcându-se de la Constanţa. El consideră că este normal să fie lângă echipă şi să o susţină, atunci când Primăria a alocat sume foarte mari de bani pentru club.

4 thoughts on “Portariuc: Ţurcanu să finanţeze FC Botoşani şi apoi să felicite echipa

  1. Felicitari Ovidiu Portariuc pentru implicarea primariei in fotbalul botosanean!Felicitari viceprimarului Cosmin Andrei pentru aportul adus la finalizarea in timp a lucrarilor de modernizare a stadionului!
    In rest doar vorbe….

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    tiurcanu si laptopul ,vaca si mitraliera!
    Ce sa faci cu un analfabet care jefuieste judetul si cumpara diploma die facltatie de la ….arabul CAMEL?
    Cred ca pana la urma il asteapta soarta lu tata lui fenechiu!

  3. Domnule Portariuc.. ia nu te mai lauda matale cu bani pusi la dispozitia fotbalului fara acordul alegatorilor… Pun pariu ca sunt multi aceia dintre noi care ti-ar crapa capul doar pentru ca nu ai aflat inca de unde vin banii pe care ii arunci pe fereastra. Fotbalul este doar un business pentru cei cu bani… N-au decat sa-l finanteze pentru beneficiile de pe urma fotbalului. Folositi banii alegatorilor pentru chestiuni utile urbei si nu te mai lauda matale cu lucruri facute cu bani care nu-ti apartin.

  4. stimate d-le primar CJ nu poate sprijini financiar FC-ul avand in vedere litigiul pt.dubla decontaresi care nu a fost justificat pana in prezent.Nu am auzit de un audit pentru a se constata cum au fost cheltuiti banii publici nici in perioada mult laudata a d-ului Flutur dar nici a prezentului primar.Intr-o anumita perioada reprezentantul primariei era finantatorul principal??!!D-lor politicieni mai sunt oameni bine documentati care nu pot fi dusi precum „unii arbitrii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *