Electroalfa pune la bătaie banii proprii pentru proiectul Cornişa. Vezi ce sumă!

Societatea comercială Electroalfa Botoşani, patronată de Gheorghe Ciubotaru, va pune la bătaie capitalul propriu pentru continuarea lucrărilor la parcul regional de agrement Cornişa. Potrivit primarului Ovidiu Portariuc, constructorul va aloca din bugetul propriu zece milioane de lei, care vor sta la baza derulării investiţiei până la obţinerea prefinanţării de la Ministerul Dezvoltării.

Din ce am înţeles, constructorul este pregătit să execute lucrări de aproximativ zece milioane de lei şi au un front de lucru. Au capital şi se autofinanţează până vom reuşi să plătim sumele”, a afirmat Portariuc, după întâlnirea pe care a avut-o, luni dimineaţă, cu patronul Electroalfa.

Electroalfa, care a avut, în ultimul an, foarte multe contracte cu statul (construcţia depozitului de deşeuri de la Victoria, modernizarea Spitalului Judeţean), a înregistrat, în 2012, un profit de 12,2 milioane de lei.

4 thoughts on “Electroalfa pune la bătaie banii proprii pentru proiectul Cornişa. Vezi ce sumă!

  1. portariuc, atat iti spun 6 %. tu stii despre ce este vorba, si eu stiu si stiu si altii. de asta probabil electroalfa lucreaza pe banii lor. esti o pacoste pentru botosani.

  2. Un prim pas spre normalitate. In tarile dezvoltate economic si social, economicul guverneaza politicul si nicidecum invers asa cum este la noi. Electroalfa face primul pas in acest sens si dupa cit sint eu informat este printre primii 3 pe tara in acest sens. Nu de alta dar fara sprijinul real al D-lui Ciubotaru, CORNISA ar fi avut aceeasi soarta ca si drumul Botosani – Suceava si de ce nu Botosani – Tg. Frumos.

  3. primaria nu cred ca va face vreodata rost de bani.
    Mai bine e ca partea primariei sa fie sustinuta de antreprenor in contrapartida unor actiuni municipale sau drept de uzufruct pe investitie pana la stingerea acestei sume investite.
    Ce spuneti? Abia atunci cred ca electroalfa are „bulan”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *