Angajaţii Consiliului Judeţean vor spor de radiaţii. Vezi detalii!

Gheorghe Sorescu, vicepresedintele Consiliului Judetean
Gheorghe Sorescu, vicepresedintele Consiliului Judetean

Angajaţii Consiliului Judeţean au cerut spor de toxicitate din cauza radiaţiilor. Cei peste 120 de angajaţi au motivat conducerii instituţiei că îşi desfăşoară activitatea în condiţii de muncă periculoase. Şefii CJ au cerut măsurători ai nivelului radiaţiilor, iar rezultatele au arătat contrariul.

„Sindicatul a cerut pentru salariaţi spor pentru radiaţii, pentru condiţii deosebite. Măsurătorile arătau că nivelul radiaţiilor nu este unul spectaculos, că nu sunt la nivelul în care să cazi cum cad muştele cu spray. Acesta spor le-a mai fost acordat înainte, dar acordarea lui se face în baza unor măsurători.  Dacă partea de sindicat de la CJ vine cu argumentaţii foarte serioase luăm în calcul, dacă nu, nu„, a spus vicepreşedintele CJ, Gheorghe Sorescu.

Sporul de radiaţii reprezintă 10% din salariul de bază.

One thought on “Angajaţii Consiliului Judeţean vor spor de radiaţii. Vezi detalii!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Sporurile astea le aveau si le-au fost taiate. Spor pentru limbi straine si calculator pentru soferi, tot felul de ciudatenii. Cum de reusesc sa-i prinda radiatiile ca ei sunt mereu la plimbare, la piata, la magazinele second hand, oriunde numai la serviciu nu? Spor pentru plimbari in timpul serviciului nu se acorda? Ca ei l-ar merita pe deplin! Bataie de joc!!!! Dar parca vad ca le merge…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *