Nereguli găsite de Corpul de control al preşedintelui CJ la operatorul de apă

Corpul de Control al preşedintelui Consiliului Judeţean a găsit mai mule nereguli la Nova Apaserv, urmare a unui control care a avut loc în urmă cu aproape două săptămâni. Gheorghe Sorescu, vicepreşedintele CJ, s-a abţinut să dea mai multe detalii cu privire la acest aspect, însă a precizat că nereguli au fost constatate pe toate liniile, plecând de la organizare, salarizare, stat de funcţii.

În urma controlului au fost identificate o serie de nereguli, drept pentru care am trimis adrese la CA al societatii, la conducerea societăţii, prin care le-am atras ferm atenţia să ia act de constatări şi să le ducă la îndeplinire. Am făcut o menţiune pe actul de control, că trebuie să ne gândim foarte serios la constatările care au fost făcute şi că dacă nu se remediază, ne gândim foarte serios să schimbăm echipa managerială„, a spus Sorescu.

Conducerea societăţii va trebui ca până la sfârşitul acestei luni să decidă asupra externalizării serviciilor comercial, intervenţie, resurse umane şi contabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *