Preţul de producţie a energiei termice va fi redus. Vezi cu cât!

modern calor botosaniSocietatea de termoficare, Modern Calor, va diminua, incepand de luna viitoare, pretul de productie a egergiei termice. Astfel, costul unei gigacalorii va fi redus de la 419 lei la 380,8 lei. Asta presupune reducerea subventiei de la bugetul local, fara a se sti, deocamdata, daca scaderea se va reflecta si in facturile populatiei. Pentru acest lucru, Consilul Local trebuie sa adopte o hotarare privind reducerea pretului energiei termice la populatie.

Pretul scade datorita investitiilor facute in sistem, pe partea de retele si pe centrala. In urma calculelor facute de compartimentul nostru de specialitate, cam asta este reducerea din acest moment”, a declarat directorul Modern Calor, Florin Sandu.

Conducerea Modern Calor ia in calcul o noua reducere a pretului de productie la finalizarea investitiei de 40 de milioane de euro prin Programul Operational Sectorial POS Mediu.

One thought on “Preţul de producţie a energiei termice va fi redus. Vezi cu cât!

  1. Nu le este rusine sa vorbeasca despre asa zise ieftiniri cand baga mana cu nesimtire in buzunarele oamenilor! In loc de medicamente la batrani sau jucarii la copii, trebuie sa cotizezi la smecheria modern calor. Huoooooooo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *