Cristi Popovici: Nu vroiam să facem suporterii să sufere

Cristian Popovici dupa meciul FC Botosani- CFR ClujAntrenorul FC Botoşani, Cristian Popovici, şi-a felicitat jucătorii după remiza, 0-0, cu CFR Cluj. El nu a fost nemulţumit de arbitraj, în ciuda eliminării, în minutul opt, a căpitanului Ciprian Dinu. Popovici apreciază că cartonaşul roşu acordat direct a fost „meritat”.

A fost un meci foarte important pentru noi, având în vedere că e primul joc al FC Botoşani în prima ligă şi nu vroiam să facem suporterii să sufere. Cert e că eram convinşi de forţa echipei CFR Cluj. Dacă ne gândeam să obţinem un rezultate de egalitate în condiţiile de 11 la 11, în momentul în care am fost obligaţi să jucăm în zece, şansele noastre au scăzut substanţial. De aceea, am fost nevoiţi să face un joc de aşteptare şi, practic, să apărăm cu dârzenie punctul pe care îl aveam în acel moment”, a spus Rednic.

Tehnicianul botoşănean a apreciat că „jucătorii nu ne-au înşelat aşteptările”. El a spu că rămâne cu o enigmă, aceea „dacă puteam mai mult dacă rămâneam în 11 jucători”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *