Mihai Ţâbuleac: Ce înseamnă PNL în ziua de astăzi nu corespunde convingerilor mele

Mihai Tabuleac
Mihai Tabuleac

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Mihai Ţâbuleac, care a devenit membru al Mişcării Populare, susţine că a finalizat campania de strângere de semnături pentru înfiinţarea noului partid politic.

El a refuzat să spună câte voturi a strâns, însă a subliniat că a strâns mult mai multe voturi decât minimum de 800 prevăzut de lege la nivelul unui judeţ.

„Este categoric că voi lucra alături de Partidul Mişcarea Populară, de Fundaţia Mişcarea Populară. Nu este foarte clară structura şi calitatea pe care o voi avea. Deocamdată nu este depusă nici cererea de înregistrare a partidului, aşa că nu putem vorbi despre funcţii’, a spus Mihai Ţâbuleac.

Fostul şef al Consiliului Judeţean Botoşani susţine că a întrerupt orice colaborare cu PNL.

„PNL este un partid la care am ţinut şi ţin, dar ceea ce înseamnă PNL în ziua de astăzi nu corespunde nici convingerilor mele, nici necesităţilor actuale”, a adăugat Ţâbuleac.

2 thoughts on “Mihai Ţâbuleac: Ce înseamnă PNL în ziua de astăzi nu corespunde convingerilor mele

  1. Un om de calitatea dlui Tibuleac e o mare pierdere pentru judet daca ar fi iesit din politica!Bine ca sa bagat in Noua Miscare Populara.Ii va baga si pe acestia in cacat! Un nemernic!

  2. Tupeu de traseist.In orice partid ai merge, tot asta esti …un TRASEIST si inca unul din cei mai reprezentativi.esti exact ceea ce n-ar trebui sa fie un politician.
    Taci…astfel lumea poate te va uita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *