Slujbă în vestiar la FC Botoşani. Vezi ce le-a spus preotul jucătorilor!

Sfintire la FC BotosaniO slujbă de sfinţire a vestiarelor jucătorilor FC Botoşani, dar şi a noilor investiţii de la Stadionul Municipal a fost oficiată, sâmbătă, în prezenţa întregii echipe şi a conducerii clubului.

Slujba a fost oficiată de preotul Cristian Ştefan de la Vorona, la iniţiativa preşedintelui AFC Botoşani, Cornel Şfaiţer.

„Noi menţinem tradiţia şi facem această slujbă la începutul fiecărui sezon, nu numai acum, când am făcut pasul spre prima ligă. Ar fi extraordinar să începem cu dreptul meciul de acasă„, a declarat Cornel Şfaiţer.

Sfintire la FC BotosaniÎnainte de slujbă, preotul i-a felicitat pe fotbalişti şi le-a înmânat acestora o icoană cu Mântuitorul.

Este un moment de mare bucurie pentru toţi cei care iubesc fotbalul, pentru cei care s-au legat, în decursul anului, de acest club, FC Botoşani. Aţi reuşit, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi cu eforturile din anul anterior, să împliniţi o dorinţă pe care au avut-o generaţii la rând. Se spune că o reuşită este mai greu de gestionat decât un eşec, pentru că încep Sfintire la FC Botosanisă apară impresii greşite. Acolo unde sunt impresii greşite, dispare unitatea, dispare înţelegerea şi, mai ales, dispare dorinţa de a dărui. Eu cred că tăria unei echipe stă în cunoaşterea unuia cu celălalt, a slăbiciunilor şi în suplinirea neputinţelor”, a afirmat Cristian Ştefan, care este fiul primarului de Vorona, Aurel Ştefan.

Sfintire la FC BotosaniDupă slujbă, părintele i-a sfătuit pe jucători să fie uniţi şi să se comporte ca prieteni atât în teren, cât şi la vestiare.

M-aş bucura să păstraţi între voi această frumoasă prietenie şi această bucurie de a vă ajuta unul pe celălalt şi, în felul acesta, de a aduce bucurii şi împliniri celor care vă urmăresc. Îl rog pe bunul Dumnezeu să aducă înţelegere în vestira, iar antrenorului inspiraţie„, a adăugat preotul.

Sfintire la FC BotosaniJucătorii au spus „Tatăl nostru” alături de preot, iar apoi au sărutat crucea şi au fost sfinţiţi cu aghiazmă, dar şi unşi cu mir.

FC Botoşani va debuta în prima ligă duminciă de la ora 17.00, împotriva CFR Cluj.

Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport.

One thought on “Slujbă în vestiar la FC Botoşani. Vezi ce le-a spus preotul jucătorilor!

  1. Mai bine aduceaţi pe mielul Vasilică să pună mâna toată echipa,că popenchiu ăsta n-are har!Trebuia să vină părintele protopop Leonte,că are mână bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *