Profituri mari obţinute, anul trecut, de furnizorii de apă şi de căldură

Furnizorul de căldură, societatea comercială Modern Calor, a obţinut, anul trecut, un profit consistent, la fel ca toate societăţile subordonate Consiliului Local. Societatea de termoficare a înregistrat, în 2012, un profit de 556.070 de lei, în condiţiile în care cifra de afaceri, adică veniturile totale din vânzarea serviciilor, s-au ridicat la 37,1 milioane de lei. Datele sunt oficiale şi au fost înregistrate la Direcţia Generală a Finanţelor Publice.

Şi firma de transport public, Eltrans, a avut profit mare. Ea a terminat anul cu un plus de 148.215 lei, la o cifră de afaceri de 5,4 milioane de lei.

La rândul său, societatea de salubrizare, Urban Serv, a avut un profit net de 87.591 de lei, la o cifră de afaceri de 17,4 milioane de lei.

Cel mai scăzut profit, dar şi cea mai mică cifră de afaceri l-a avut Locativa SA. Aceasta a avut un profit de 13.890 lei, la venituri de 3,3 milioane de lei.

Profit mare a avut şi operatorul de apă din subordinea Consiliului Judeţean. În ciuda scandalului legat de externalizările serviciilor, pe fondul pierderilor de la Nova Apaserv, societatea a avut, anul trecut, un profit net de 489.852 lei şi o cifră de afaceri de 27,22 milioane de lei.

2 thoughts on “Profituri mari obţinute, anul trecut, de furnizorii de apă şi de căldură

  1. Ce profit? Profit din subventii si din jumulirea populatiei?????? Am mai spus-o, smecheria nu functioneaza la nesfarsit.

  2. Mamă Doamne, cât ne-au mințit ăștia cu prețurile lor umflate și camuflate, ei au făcut profit din buzunarele noastre…nu știu ce fel de democrație este dacă li se permite să ne fure în halul ăsta…în plus aceste societăți în mare parte sunt subordonate Consilului Local/Județean…să înțelegem că toate se fac mână în mână cu atoritățile locale…botoșănenii sunt asupriți de cei care ar trebui să îi ajute să trăiască mai bine, în acest colț de țară ce nu se mai mișcă din loc toți fac ce vor mușchii lor pe spinarea celor ce se târăsc prin viață acceptând nevolnicia diriguitorilor lor…Rușine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *