Dorohoianul de la Dansez pentru tine: Fiecare tatuaj al meu are o istorie

Foto: Facebook
Foto: Facebook

George Boghian, dorohoianul care a câştigat marele premiu al ultimei ediţii al emisiunii Dansez pentru tine de la Pro Tv, susţine că a trecut prin momente în viaţă care l-au marcat, dar care l-au călăuzit în aşa fel încât să ajungă unde este acum. Tânărul susţine că a cunoscut oameni care “au făcut sacrificii mari pentru lucruri mici şi prin asta au devenit mari”.
El a declarat în cadrul unei emisiuni de la Tele’M că momentele importante ale vieţii sale îi rămân în amintire şi prin tatuajele pe care le are pe mână.   

Tatuajele au o istorie. Când am aflat că la emisiunea Românii au talent  nu am mers mai departe mi-am făcut un chip care zâmbeşte, apoi când am mers mai departe la
Dansez pentru tine mi-am făcut altul. Amândouă înseamnă -zâmbeşte cu ochii în patru. Mai am şi doi dansatori, fraţi gemeni, care dansează ca nimeni alţii şi mi i-am tatuat
”, a spus George Boghian.

 George a participat la manifestările organizate de Andrei Vornicu la Şcoala de dans G-Power de la Botoşani.

La Botoşani am învăţat că unii dansatori, deşi nu ştiu mult, muncesc mult ca să înveţe. Sunt şi dansatori care nu o fac din plăcere, ci pentru bani”, a declarat George.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *