Botoşăneanul de la Românii au talent pleacă la Praga.Vezi planurile lui Ştefan Florescu!

In primul sezon al show-ului Romanii au talent de la PROTV, un pusti din Botosani cu parul oxigenat le-a luat tuturor ochii cu jongleriile pe care le facea cu mingea. Fermecati de talentul sau, juratii l-au trimis direct in finala.

Stefan Florescu n-a reusit atunci sa-si adjudece marele premiu, insa a reusit sa-si faca un nume in domeniu, iar acum traieste de pe urma pasiunii sale: freestyle fotbal.

Faza e ca nu e ceva sigur. Azi ai bani si merge totul super, maine nu sunt concursuri si spectacole si n-ai. E riscant, dar e frumos si n-as schimba asta pentru o viata de birou sau ceva ce-mi garanteaza venitul in fiecare luna”, a spus Stefan pentru CANCAN.ro.De luna viitoare, alaturi de un freestyler din Albania, Stefan si-a propus sa faca turul Europei prin capitale si marile orase, unde planuiesc sa organizeze spectacole de freestyle football.

Pe 11 august plec la un concus international in Praga. Acolo vine si campionul Albaniei la freestyle cu care ma intelg foarte bine. Noi am hotarat sa nu ne mai intoarcem acasa ci sa mergem timp de vreo 2 luni in plimbare prin Europa pentru a face spectacole de astea stradale – street performance). In alte tari, astfel de spectacole sunt la ordinea zilei. La sfarsit o sa scoatem un video cu Freestyle foobtall around the Europe!”, ne-a mai spus tanarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *