Parlamentarul Mihai Sturzu, solist la Hi-Q, a vorbit la Botoşani despre Legea voluntariatului

mihai sturzu hi q la bt 002
Mihai Sturzu

Deputatul Mihai Sturzu de la PSD, solist al trupei Hi-Q, a vorbit, joi, la Botoşani, despre Legea voluntariatului, dar şi despre campania lansată de tinerii PSD Botoşani, „O carte pentru fiecare. Donează o carte!”.

El a declarat că după şase luni de mandat i se pare firesc să vină în faţa colegilor din PSD cu un raport al activităţii sale, drept pentru care a ales să facă un tur al ţării. El s-a întâlnit, miercuri seară, cu tinerii social-democraţi din Botoşani.

Nu aş fi fost parlamentar dacă nu ar fi existat această organizaţie, care se numeşte TSD, care este cea mai puternică din România. Avem într-o formă de 99% finală Legea voluntariatului. USL şi-a asumat faptul că perioadele de practică şi voluntariat ale elevilor şi studenţilor din timpul studiilor vor fi recunoscute drept experienţă profesională, astfel încât să încercăm să ne luptăm cu cea mai mare problemă a tinerilor, respectiv lipsa locurilor de muncă. Se reglementează voluntariatul ca activitate în ansamblu în România„, a spus Sturzu.

Potrivit acestuia, voluntariatul nu va fi luat în calcul ca vechime în muncă.

Parlamentarul este iniţiatorul Legii voluntariatului, însă, spune el, propunerea a venit din partea a zeci de organizaţii neguvernamentale.

Noi stimulăm tinerii să se ducă spre ONG-uri, pentru că aceste acţiuni le vor fi benefice. Miza acestei legi nu a fost niciodată spectrul politic. Această lege a pornit dinspre organizaţiile neguvernamentale„, a mai spus Sturzu.

One thought on “Parlamentarul Mihai Sturzu, solist la Hi-Q, a vorbit la Botoşani despre Legea voluntariatului

  1. baiatul acesta nu prea le are cu politica (ca si restul parlamentarilor). ar trebui sa se intoarca exclusiv la cantat, desi nici acolo nu sta prea bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *