Societatea Eco Sal îşi măreşte numărul de membri din CA. Vezi motivul!

Adunarea Generală a Acţionarilor a decis să mărească numărul membrilor din Consiliul de administraţie de la Eco Sal. Potrivit lui Iulian Micu, director în cadrul Consiliului Judeţean, CA de la societatea aflată în subordinea CJ va avea nouă membri şi nu cinci cum a fost iniţial.

După ce a constatat că pe cele cinci locuri din  consiliu sunt şase candidaţi, PSD-işi şi PNL-işti, toţi admişi cu peste 80 de puncte, Florin Ţurcanu, preşedintele CJ, a cerut ca numărul mebrilor din CA de la Eco Sal să fie mărit la şapte, astfel încât să încapă toţi cei şase admişi la interviu. Ulterior, AGA a stabilit ca numărul membrilor să se ridice la nouă, motivat de faptul că societatea nu se va ocupa doar de gestionarea deşeurilor, ci va desfăşura şi alte activităţi.

Se ia în considerare şi activităţi de dezinsecţie şi deratizare. Va fi şi mult personal la această societate, peste 200 de angajaţi. Pentru cele trei posturi neocupate în CA se fac deja înscrieri„, a spus Micu.

În urma interviului, Dorin Birta a obţinut 80 puncte, acelaşi punctaj fiind obţinut şi de Ştefan Narcis, Viorel Coman si Cristian Lazarovici, în timp ce Mihail Gheorghiu şi Lucian Diac au primit câte 90 puncte. Aceştia rămân ca admişi, iar concursul va fi organizat doar pentru trei posturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *