Flutur: Sunt la fel de prieten cu domnul Ţurcanu cum sunt şi cu domnul Portariuc

Ovidiu Portariuc si Catalin FluturCătălin Flutur îl contrazice pe primarul Ovidiu Portariuc, care a declarat în urmă cu o săptămână că Florin Ţurcanu ar avea o relaţie mai specială cu fostul primar de dinainte de alegeri. Fostul primar susţine că este la fel de prieten cu Florin Ţurcanu aşa cum este şi cu Ovidiu Portariuc.

„Sunt la fel de prieten cu domnul Ţurcanu cum sunt şi cu domnul Portariuc. Eu am încercat să fiu prieten cu toată lumea. Ştiţi să fi fost implicat vreodată în vreun scandal…Există vreun caz de notorietate în care eu am răbufnit şi m-am certat? Sunt prieten cu fiecare cetăţean al municipiului Botoşani, iar ei sunt doi cetăţeni din Botoşani„, a mai spus Cătălin Flutur.

Primarul Ovidiu Portariuc a afirmat că între Flutur şi Ţurcanu este o relaţie mai specială,  după ce preşedintele CJ a spus că îl sună personal pe fostul primar Catalin Flutur, actualmente consilier judetean, pentru a-i cere sfatul în legătură cu proiectele Consiliului Judeţean.

One thought on “Flutur: Sunt la fel de prieten cu domnul Ţurcanu cum sunt şi cu domnul Portariuc

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | CSS Hack]
    “Sunt la fel de prieten cu domnul Ţurcanu cum sunt şi cu domnul Portariuc. Eu am încercat să fiu prieten cu toată lumea. Ştiţi să fi fost implicat vreodată în vreun scandal…Există vreun caz de notorietate în care eu am răbufnit şi m-am certat? Sunt prieten cu fiecare cetăţean al municipiului Botoşani, iar ei sunt doi cetăţeni din Botoşani“, a mai spus Cătălin Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *