Municipalitatea scoate la licitaţie concesionarea Grădinii de Vară. Vezi condiţiile impuse!

primaria BotosaniConsiliul Local al Municipiului Botoşani  organizează licitaţiei public deschisă, în vederea concesionării obiectivului „ Grădină de Vară – Teatrul Mihai Eminescu.

Licitaţia va avea loc pe 29 iulie, durata concesiunii  urmând să fie de 10  ani de la semnarea contractului, cu  posibilitate de prelungire. Redevenţa de pornire la licitaţie va fi de– 14,5 Euro/mp./an, iar  pentru perioada de efectuare a lucrărilor de reabilitare a obiectivului, dar nu mai mult de un an, redevenţa va diminuată la 2 Euro/mp./an.

Cei interesaţi să concesioneze spaţiul vor trebui  să desfăşoare preponderent activităţi economice de alimentaţie publică şi/sau comerciale, complementar activităţi cultural. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Botoşani,  ponderea redevenţei în calculul punctajului ofertei adjudecate va fi de 50 puncte, iar ponderea valorii investiţiilor asumate va fi de 50 puncte.  În cazul în care adjudecatarul nu va respecta în derularea contractului de concesiune valoarea investiţiilor asumate prin oferta declarată câştigătoare în procedura de licitaţie, contractul de concesiune se reziliază de plin drept fără obligaţia de despăgubire din partea concedentului.

De asemenea, concesionarul va elibera amplasamentul, dacă este necesar, pe durata derulării proiectului de reabilitare a Teatrului „Mihai Eminescu” la solicitarea expresă a concedentului. Pentru această perioadă nu se datorează redevenţă.
Nu pot participa la licitaţie persoanele juridice care înregistrează restanţe la plata impozitelor şi taxelor locale.
Documentaţia pentru licitaţie se depune la registratura Primăriei Municipiului Botoşani, până la data de 28 iulie 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *