Portarul Dragoş Petrache s-a accidentat înaintea meciului cu CFR Cluj

antrenament fc botosaniGoalkeeperul FC Botoşani Dragoş Petrache va rata debutul noului sezon competiţional, informează site-ul oficial al clubului. Portarul grupării locale s-a accidentat la unul din ultimele antrenamente la degetul mare al mâinii stângi şi nu va intra în calcule pentru meciul cu CFR Cluj.

Am dureri mari motiv pentru care astăzi m-am antrenat separat. Astăzi sau cel târziu mâine voi merge la un control de specialitate. Există chiar posibilitatea să mi se pună o atelă ghipsată„, a declarat Dragoş Petrache.

În aceste condiţii, Cristian Popovici nu are pentru jocul cu CFR Cluj între buturi decât variantele Vasile Curileac şi Dorin Perianu.

Pe de altă parte fundaşul central al FC Botoşani, Andrei Poverlovici,va reveni pe teren mai repede decât s-a estimat iniţial. Elevul lui Cristian Popovici şi-a dat jos atela ghipsată şi a început de astăzi recuperarea, urmând ca de la încpeutul săptămânii viitoare să reintre în programul echipei.

„Sper ca de luni, cel târziu marţi să pot relua antrenamentele. În condiţiile în care nu vor apărea probleme, cred că voi intra în calcule pentru jocul din etapa a II-a de la Mediaş”, a declarat Andrei Poverlovici.

Jucătorul a suferit în minutul 44 al jocului amical din stagiul de pregătire din Republica Moldova cu Veriş Chişinău, scor 2-2, o accidentare, fiind diagnosticat cu entorsă la glezna piciorului drept şi fisură la metatarsianul cinci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *