Flutur despre certurile din Primărie: Mi se par nişte orgolii duse mult mai departe în nişte probleme care nu sunt importante

flutur catalin 2013 002Disensiunile apărute în interiorul conducerii Primăriei Botoşani nu sunt decât nişte orgolii duse prea departe, a declarat fostul primar Cătălin Flutur. Acesta a precizat că aceste certuri nu sunt benefice pentru locuitorii oraşului şi consider că la această dată sunt probleme mult mai importante de rezolvat decât stabilirea locaţiei Festivalului Verii.

Mi se par nişte orgolii duse mult mai departe în nişte probleme care nu sunt importante. Nu astea sunt problemele importante ale oraşului: unde se ţine festivalul Verii sau cine este director adjunct la Poliţia Locală. Observ totuşi o duplicitate. Spun că viceprimarul ăla nu este bun pentru că nu se ocupă de Centrul vechi pe care trebuie să-l promoveze, iar când trebuie să-l promovăm spun că trebuie să promovăm altceva. Nu pot să înţeleg duplicitatea asta. Spun că nu a fost nicio stricăciune anul trecut când s-a ţinut festivalul pe pietonal, în condiţiile sunt acte înregistrate la Primăria Botoşani”, a spus Cătălin Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *