Grigoraş şi-a ridicat partidul în cap pentru atacuri dure la adresa unor jurnalişti

Viorel GrigorasSenatorul PNL Viorel Grigoraş a primit mustrare publică din partea organizaţiei PNL Botoşani, după ce a plătit publicarea unui interviu într-un ziar din Botoşani. Printr-un comunicat de presă remis marţi, conducerea organizației PNL „se disociază de o serie de puncte de vedere strict personale, formulate de dl. senator Viorel Grigoraș într-un interviu acordat publicației „Monitorul de Botoșani” din data de 15 iulie 2013″.

„Precizăm că opiniile d-lui senator, la care vom face referire în cele ce urmează, nu reprezintă în niciun caz punctul de vedere oficial al PNL Botoșani”, se arată în comunicat.

Documentul PNL recomandă „principalilor exponenți ai organizației să dea dovadă de moderație în formularea propriilor păreri și, atunci când este posibil, să încerce să obțină un punct de vedere al structurilor abilitate ale PNL înainte de a le lansa public”.

După ce mass-media locală a publicat o serie de articole cu privire la faptul că firma la care este acționar majoritar „se înfruptă” din banii statului, domnul senator Viorel Grigoraș a făcut referire la „doi-trei jurnaliști, care s-au obișnuit să își facă vacanțele în străinătate pe bani mulți, bani a căror proveniență este discutabilă și despre care “gura târgului” spune că ar proveni din șantajarea oamenilor de afaceri sau politicieni”.

Precizăm că aceasta este opinia strict personală a domnului senator Viorel Grigoraș, și nu a întregii organizații PNL Botoșani, care se delimitează clar de astfel de declarații la adresa mass-mediei locale, dar și a mass-mediei în general. De asemenea, în legătură cu declarația domnului senator Viorel Grigoraș, precum că “unul dintre așa-zișii jurnaliști are deja înregistrat la Parchetul Botoșani dosar penal pentru șantaj și amenințare, iar altul este pe același drum”,  precizăm faptul că organizația județeană PNL Botoșani nu a întreprins niciun demers în acest sens, orice astfel de demers aparține strict persoanei în cauză„, se mai arată în comunicat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *