Noul număr BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoșani, la chioșcuri

Noul număr BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoșani, a apărut la chioșcuri. Copiii-reporteri au pregătit subiecte interesante și pentru acest număr estival.

Un interviu… altfel cu prefectul Costică Macaleți, o radiografie interesantă de la o lansare de carte adresată mai degrabă celor mari, dar văzută prin ochi de copil, articole despre copii talentați, precum și despre super spectacolele estivale din parcul “Mihai Eminescu”, susținute în fiecare duminică de copiii din grupul Cheia Sol.

Nu lipsesc articolele despre activitățile de mediu derulate în Botoșani în ultima lună de care s-au preocupat Magdalena Cazaciuc și Daria Ichim, ambele de 14 ani, rubrica îndrgită “Colțu’ BESTial”, unde Daria a stat de vorbă cu un băiat extrem de pasionat de dans și foarte cunoscut între adolescenții botoșăneni, respectiv Raul Poamă-Neagră sau cea dedicată trupelor de street-dance, unde de asemenea facem cunoștință cu noi tineri dansatori.

Buzz lansează, începând cu acest număr, și o provocare copiilor din Botoșani, prin rubrica „Buzz la psiholog”. Astfel, orice copil care propune pe adresa ziarului [email protected] o temă de discuții, inspirată din problemele cu care se confruntă colegii lui sau din comportamentul celor din jur, poate deveni reporter, aflând primul răspunsuri la întrebări ce ne frământă pe mulți. Rubrica este realizată în parteneriat cu doamna psiholog, Mihaela Puciu, care a acceptat cu mare drag propunerea reporterilor BUZZ.

BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoșani, o publicație în care citești altfel de știri! Știri scrise de copii!

One thought on “Noul număr BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoșani, la chioșcuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *