Directorul Locativa: Dacă reuşeau să impună aici un director membru PSD nu ar fi fost niciun fel de discuţii

flutur catalin Directorul societăţii Locativa, Cătălin Flutur, consideră că nemulţumirile primarului Ovidiu Portariuc nu sunt legate de activitatea societăţii, ci de faptul că el conduce societatea. Flutur a declarat că Locativa este o societate a Consiliului Local care respectă hotărârile CL şi care îşi face treaba în limitele „contractului de concesiune a activităţii şi hotărârilor CL”.

Atâta timp cât ne plătim concesiunea, impozitele, societatea este în profit, iar obligaţiile noastre le îndeplinim, nu văd de care ar fi nemulţumirile. Nu este o nemulţumire pe societate. Este o nemulţumire pe faptul că eu exist aici ca director. Sunt aici în urma unui act normativ adoptat în 2001-2004, pe vremea domnului Năstase. Dacă reuşeau să impună aici un director membru PSD nu ar fi fost niciun fel de discuţii. Poate eram dat şi ca exemplu de urmat”, a mai spus Flutur.

El a menţionat că toate societăţile CL au încheiat anul 2011 şi 2012 cu un rezultat pozitiv, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată.

Primarul Ovidiu Portariuc a acuzat săptămâna trecută că încasările la Locativa nu sunt satisfăcătoare şi că unele spaţii au fost date cu semne de întrebare.

One thought on “Directorul Locativa: Dacă reuşeau să impună aici un director membru PSD nu ar fi fost niciun fel de discuţii

  1. Parca voi de la PDL nu faceati la fel? Pana nu ati schimbat ultimul director nu v-ati lasat. Doar stiti ca asta-i politica…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *