Lună de miere terminată în doliu

O tânără de 30 de ani, din Dorohoi, a murit duminică, în Croaţia, după ce a fost strivită de un copac rupt în timpul unei furtuni. Simona M. se afla în vacanţă cu soţul, cumnata şi fratele aflaţi în luna de miere, iar tragicul accident s-a petrecut duminică dimineaţă. Cei patru români se aflau într-un camping din zona localităţii Dubrovnik – Neretva, când au fost surprinşi de o furtună puternică. Din păcate, Simona nu a avut timp să se adăpostească, iar unul dintre copacii doborâţi de vânt a căzut peste ea, provocându-i traumatisme grave la cap şi coloană. Potrivit presei locale, Simona M. nu a avut nicio şansă, decesul survenind aproape pe loc, iar echipele de medici de la BMHC Dubrovnik nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Corpul tinerei a fost transferat la Departamentul de Patologie din Dubrovnik General Hospital, unde urmează a fi expertizat de medicii legişti, care vor stabili cauzele exacte ale decesului.
Apropiaţii familiei spun că Simona era căsătorită de câţiva ani şi nu avea copii. Până nu demult tânăra a lucrat în domeniul calculatoarelor la o firmă din Dorohoi.

Sursa: Monitorul de Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *