Portariuc contestă cifrele prezentate de PDL

Ovidiu PortariucPrimarul Ovidiu Portariuc contesta cifrele prezentate de consilierii locali ai PDL cu privire la pagubele provocate, anul trecut, de Summer Fest. Intr-un comunicat, primarul sustine ca nu a existat o factura pentru lucrarile de reparatii de pe Pietonalul Unirii, ci doar un deviz de lucrari neexecutate.

Iata comunicatul de presa:

Primăria municipiului Botoşani doreşte să aducă la cunoştinţa cetăţenilor câteva aspecte referitoare la articolele de presă apărute în data de 15 Iulie 2013, cu privire la  proiectul  Modernizare şi reabilitare accese pietonale şi carosabile, precum şi iluminat  arhitectural în municipiul Botoşani.

Menţionăm faptul că înainte de organizarea Festivalului Verii SummerFest din luna August 2012, nu s-a încheiat un proces verbal de constatare a aspectului fizic al lucrărilor executate pe pietonal. Toate constatările din procesul verbal numărul 19.422 din 14.09.2012  sunt aferente perioadei cuprinse între execuţia lucrărilor, vară-toamnă 2011, şi septembrie 2012.

Astfel, ca urmare a desfăşurării Festivalului Verii 2012 s-au constat unele deteriorări ale spaţiului verde şi a unor arbuşti, neconformităţi care au fost remediate de constructor şi care au o valoare de aproximativ 10.000 de lei.

În zona în care au fost amplasate „grătarele”, pavajul a suferit deteriorări minore, pete de grăsime şi tasări, deranjamente care au fost remediate pe cheltuiala constructorului.

Devizul de lucrări apărut în presă nu a fost înregistrat, nu a fost acceptat şi nu a fost decontat de către Primăria municipiului Botoşani. Acest deviz reprezintă o estimare a constructorului pentru nişte lucrări noi care ar fi putut fi executate.

One thought on “Portariuc contestă cifrele prezentate de PDL

  1. Se pare ca toate guvernarile se intrec in spectacole care nu aduc venituri doar stricaciuni si cheltuieli in condittiile in care locurile de munca se reduc gradul de saracire a populatiei creste inprogresie geometrica.Chiar acele „sponsorizari”nu pot avea o utilitate benefica??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *