Democrat liberalii: Valoarea pagubelor în urma Summer Fest de anul trecut: 410.799 de lei

Democrat liberalii botoşăneni susţin că organizarea Summer Fest de anul trecut pe Pietonalul Unirii şi Bulevardul Mihai Eminescu a produs pagube de 410 799 de lei.

Cel puţin asta spun foştii viceprimari Cătălin Alexa şi Florin Ghiorghiţă, care au prezentat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, câteva documente înregistrate şi la Primăria municipiului Botoşani din care reiese valoarea pagubelor, dar şi câteva fotografii.

„Este o sumă fantastic de mare. Comisia din cadrul Primăriei a luat aminte de aceste distrugeri şi a acceptat aceste distrugeri. Au fost arbuşti lipsă 133 de bucăţi, 25 distruşi, 2.620 metri pătraţi de spaţiu verde deteriorat, 648 metri pătraţi de pavaj de tip SYM tasat, pătat şi crăpat şi 249 metri pătraţi de pavaj tip englez galben-bej pătat, crăpat şi tasat, cinci stâlpi de iluminat public deterioraţi, un capac gură vizitare furat şi un capac gură vizitare vandalizat„, a declarat democrat liberalul Florin Ghiorghiţă.

Există adrese la sediul Primăriei, însuşite şi asumate de către Primărie, în care sunt făcute calcule pentru paguba din cadrul Summer Fest 2012. Există deviz, există enumerarea a ceea ce s-a distrus. Procesul-verbal este semnat şi ştampilat de către dirigintele de şantier şi de către funcţionarii din cadrul Primăriei. Toate aceste documente sunt înregistrate la Primăria Botoşani„, a declarat fostul viceprimar al PDL, Cătălin Alexa.

Democrat liberalii sunt revoltaţi de decizia primarului Ovidiu Portariuc de a schimba hotărârea luată de consilierii locali de a organiza Festivalul Verii în Centrul Vechi. Primarul susţine ca Summer Fest să se desfăşoare pe Pietonalul Unirii şi pe Bulevardul Mihai Eminescu.

One thought on “Democrat liberalii: Valoarea pagubelor în urma Summer Fest de anul trecut: 410.799 de lei

  1. In acest caz ma intreb,pentru ce si-au primit leafa cei de la jandarmerie,politia locala si chiar politia!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *