Ghiorghiţă despre obţinerea terenurilor MapN de către Ovidiu Portariuc: Unii intră în patologic privind minciuna

Democrat liberalul Florin Ghiorghiţă susţine că primarul Ovidiu Portariuc se laudă cu reuşitele fostului executiv al Primăriei Botoşani.
El a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă că acordul pe care l-a dat MApN în ceea ce priveşte transferul terenului Armatei către municipalitate a fost obţinut în perioada în care primar al Botoşaniului era Cătălin Flutur.

Florin Ghiorghiţă a prezentat şi un document, încheiat în data de 10.08.2011, între fostul executiv al Primăriei şi şapte reprezentanţi ai Ministerului Apărării.

Potrivit acestui document, MApN a condiţionat transferul terenurilor prin impunerea unor reguli, precum construirea de locuinţe ANL pe o parte din terenul aferent, din care să se acorde prin transfer în administrarea MApN a unui procent de 50%.

El (n.r. documentul) este semnat de către reprezentanţii municipalitiţii şi reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale. Probabil a fost cea mai fericită zi din viaţa primarului Ovidiu Portariuc când a descoperit acest document. Nu mai există un alt document la Primăria municipiului Botoşani prin care să se spună că Ministerul Apărării a aprobat alocarea terenului cu aceste condiţii impuse din 2011. Este un document oficial, înregistrat la Primăria Botoşani. Unii intră în patologic privind minciuna. Ar trebui ca în momentul în care avem un document, să prezentăm public şi nu să minţim populaţia cu ceea ce au realizat alţii. La ora actuală nu avem nici locurile de muncă promise, nici cele 2000 de locuinţe. Nu mai vorbesc de câini„, a declarat Florin Ghiorghiţă.

One thought on “Ghiorghiţă despre obţinerea terenurilor MapN de către Ovidiu Portariuc: Unii intră în patologic privind minciuna

  1. Proverbul „Cine spune ala este ca magarul din poveste”se potriveste perfect celui care acuza pe altul de minciuna el fiind un PINOCHIO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *