S-a făcut repartizarea pe licee. Vezi lista!

repartizare la liceuMinisterul Educaţiei a publicat cu o zi mai devreme lista candidaţilor repartizaţi la licee. Cel mai bun elev din judeţul Botoşani, respectiv Andreea Clara Pricopi, care a avut media de admitere 10 a fost repartizată la Colegiul Naţional „A.T.Laurian”. Cea mai mică medie de admitere a fost 3,46, un elev de la Şcoala Crasnaleuca fiind repartizat la Liceul Tehnologic Cotuşca.

Ca şi în anii anteriori, sute de locuri au rămas libere în urma admiterii computerizate, atât la liceele tehnologice, cât şi la cele reale. La Colegiul „Gr. Ghica” Dorohoi, de exemplu, au rămas 29 de locuri la profilul matematică-informatică şi cinci la filologie. 18 locuri libere mai sunt şi la profilul filologie, de la Colegiul Naţional „A.T.Laurian”.

Dă click aici pentru a citi lista repartizaţilor la liceu!

Vezi aici lista locurilor rămase libere la licee!

5 thoughts on “S-a făcut repartizarea pe licee. Vezi lista!

  1. Din nou, Eminescu e cel mai bun liceu/colegiu din judet. Aici s-au ocupat toate locurile, in timp ce la Laurian mai au aproape o clasa de completat! La Industrie Usoara e jale, de unde se vede ca nu de la denumirea veche a liceului li se trage.

  2. De ce Doamne avem parte de pseudoprofesori ca cel de mai sus. Locul unor astfel de profesori ar fi fost undeva prin Gabon, Burundi sau Congo. Acolo sa-si arate adevarata maiestrie in ale educatiei. Dar nu-i nimic. Dumnezeu nu bate cu parul.
    Oricum, nu esti tu profesor cu concurs.

  3. Fostului elev: ai reusit „performanta ca in doar patru randuri sa strecori doua cacofonii (sunete urate, in traducere din limba greaca). Este vorba despre „ca cel” si „cu concurs”. Cat despre concursul meu, nu ai tu atatea concursuri la pacanele cate concursuri profesionale reusite am avut eu. Se vede treaba ca esti un „bacaloriat” care a trecut prin scoala precum gasca prin apa. Nici in Gabon, vorba ta, nu te-ar mai primi ca elev.

  4. la laurian clasa de bilingv franceza trebuia de mult desfiintata,,in fiecare an aici intra copii cu medii f mici,sub 5,si daca se invart inainteaza la celelalte profile..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *