Jandarmii au verificat condiţiile de pe Stadionul municipal

jandarmi stadionLuni, 15 iulie, la Stadionul municipal Botoşani , reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, împreună cu responsabilul de ordine şi siguranţă al F.C. Botoşani şi reprezentantul clubului de fotbal, au executat verificarea stadionului din punct de vedere al condiţiilor de siguranţă pe care trebuie să le îndeplinească , pentru identificarea riscurilor care pot apărea pe timpul desfăşurării meciurilor şi adoptarea măsurilor necesare pentru asigurarea siguranţei spectatorilor .

Tot luni, jandarmii au executat o activitate de instruire a efectivelor Poliţiei Locale Botoşani, în ceea ce priveşte dispozitivele care se realizează pe timpul misiunii de asigurare a ordinii publice la meciurile de fotbal, modul de acţiune şi misiunile executate în cadrul acestora, atribuţiile legale conform prevederilor legii nr.4/2008  privind prevenirea si combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, precum şi infracţiunile şi contravenţiile care pot fi constatate pe timpul desfăşurării meciurilor.

Jandarmeria va lua toate măsurile legale necesare pentru desfăşurarea în condiţii civilizate a meciurilor de fotbal susţinute pe teren propriu de echipa de fotbal F.C.Botoşani, pentru prevenirea săvârşirii unor fapte antisociale, atât în incinta stadionului şi în apropierea acestuia, cât şi pe căile de deplasare ale spectatorilor.

Sursa: comunicat IJJ

One thought on “Jandarmii au verificat condiţiile de pe Stadionul municipal

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | CSS Hack]
    Pe timpul desfăşurării exerciţiului a fost urmărit modul în care se respectă şi se aplică prevederile planurilor de cooperare existente precum şi nivelul de pregătire a forţelor participante. La acţiunile de intervenţie şi înlăturare a efectelor negative ale situaţiilor prezentate au participat forţe şi mijloace din cadrul ISU Botoşani, echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, grupe de intervenţie aparţinând Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani, echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani şi Poliţia Comunitară, echipe de intervenţie din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, specialişti ai Direcţiei de Sănătate Publică, echipe de voluntari de la Filiala de Cruce Roşie Botoşani, specialişti de la E-ON Moldova şi E-ON Gaz, S.C. Apa Grup şi Serviciul Control Calitate Lucrări în Construcţii nr. 1 Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *