Spaţiu de joacă în locul fostelor sere din parcul „Mihai Eminescu”. Vezi ce va avea!

primarul ovidiu portariuc cu proiectul de parc de joacaParc modern de joaca in locul fostelor sere din Parcul „Mihai Eminescu”. Primarul Ovidiu Portariuc a prezentat, luni, proiectul privind parcul de joaca care va trebui realizat pana in luna mai 2014. Pe locul respectiv vor fi amenajate mai multe spatii comerciale, 20 de locuri de parcare, tobogane, o fantana arteziana, un spatiu pentru plimbarea cainilor, insa vor fi montate si mai multe aparate de fitness, mese de sah.

Cred ca este unul dintre cele mai moderne locuri de joaca pentru copii de la 1 la 12 ani. Valoarea investitiei se va stabili in urma licitatiei. Urmeaza procedura de achizitie, licitatie si sper sa nu dureze mai mult de o luna jumatate-doua. Daca nu exista contestatii si licitatia se adjudeca,  in toamna contructorul ar putea face lucrari de amenajare, in septembrie-octombrie. La sere se lucreaza de doua saptamani, se curata, s-au scos camioane intregi de beton”, a spus Portariuc.

 Primarul a spus ca accesul la acest loc de joaca va fi gratuit. Locul de joaca va fi supravegheat video, iar paza va fi asigurata de o firma de paza.

2 thoughts on “Spaţiu de joacă în locul fostelor sere din parcul „Mihai Eminescu”. Vezi ce va avea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *