Vezi persoanele interesate de funcţiile de conducere de la Orchestra „Rapsozii Botoşanilor” şi Centrul de Promovare a Culturii!

Rapsozii Botosanilor la Targul Agro ZooMai multe persoane s-au aratat interesate să ocupe posturile de director de la Orchestra „Rapsozii Botosanilor”, respectiv Centrul Judetean de Promovare a Culturii. Potrivit presedintelui CJ, Florin Turcanu, pana la aceasta data s-au interesat interpretii de muzica populara Brandusa Covalciuc si Dan Dobos pentru postul vacantat la Orchestra „Rapsozii Botosanilor”, dar si Aurel Melniciuc, arheolog la Muzeul Judetean, pentru postul de manager la Centrul de Promovare a Culturii.

Candidatii pot depune proiectele de management in perioada 1-22 iulie, urmand ca intre 23 si 30 iulie sa aiba loc analiza proiectelor de management, iar pe 31 iulie sustinerea interviului. Notele candidatilor vor fi cunoscute pe 1 august. Concursul consta in doua etape: analiza proiectelor de management elaborate pe trei ani si sustinerea proiectului in cadrul unui interviu.

Posturile au fost scoase la concurs dupa ce la carma Orchestrei Rapsozii Botosanilor, respectiv Centrul de Promovare a Culturii au fost numiti functionari din Consiliul Judetean pe baza de interimat, dupa plecarea lui Ioan Cobala si Ion Ilie.

3 thoughts on “Vezi persoanele interesate de funcţiile de conducere de la Orchestra „Rapsozii Botoşanilor” şi Centrul de Promovare a Culturii!

  1. Mi se pare interesanta ideea de a face o echipa noua cu scriitorul Petrut Parvescu, acest mai tanar Aurel Melniciuc si oricine mai vrea sa vina in care cu totii sa lase orgoliile la o parte si sa se apuce de treaba.
    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *