Ţurcanu cere liberalilor să cumpere câte două abonamente la meciurile FC Botoşani

FC Botosani a promovat in liga 1Presedintele Consiliului Judetean va apela la mai multe cai pentru a sprijini Clubul FC Botosani. Florin Turcanu a avut o intalnire cu oficialii clubului, la sfarsitul saptamanii, care au transmis ca FC Botosani are nevoie 2 milioane euro pentru a functiona in divizia A. Potrivit lui Turcanu, nici banii dati de Primaria Botosani, dar nici cei care urmeaza a fi dati de Consiliul Judetean nu vor rezolva problema financiara de la FC Botosani, asa ca seful CJ a luat o decizie inedita. Acesta va cere institutiilor din subordinea CJ sa isi faca publicitate, in semn de solidaritate, in valoarea de 100.000 euro, in spatiile publicitare de la stadion si, mai mult, Turcanu va invita toti liberalii cu functii , respectiv primari, viceprimari si consilieri locali, consilieri judeteni , membri ai Biroului Politic al PNL, sa-si cumpere cel putin doua abonamente la meciurile FC Botosani, care costa 100 euro fiecare.

Voi face o analiza cu toate unitatile din subordinea CJ sa gasim o solutie ca sa sustinem FC Botosani prin publicitatea pe care noi putem sa o facem. De asemenea, toti liberalii cu functie, vom aduna undeva la 1000 de abonamente si se aduna iar 100.000 euro. Problema este grava in ceea ce priveste FC Botosani. Se trateaza cu indiferenta. Am sarbatorit cu totii si ne-am asumat promovarea, iar o parte din autoritatile publice locale au mers, au pozat, au luat cuvantul. Ne-am bucurat cu totii si trebuie sa o sustinem. Eu mi-am propus sa promovez judetul Botosani, iar una din posibilitatile de a promova judetul este si aceasta echipa„, a spus Turcanu.

Potrivit presedintelui CJ, FC Botosani are nevoie de 2 milioane euro pentru a a functiona in divizia A. 

Au 800 mii euro din televiziuni si vor mai incasa 300-400 mii euro din vanzarea biletelor, dar pana acum nu au vandut decat 15%. Consiliul Judetean da 200 mii euro si Primaria 180 mii euro. Asta inseamna 1,2 milioane lei. Au spus ca vor mai vinde si spatii publicitare de 400 mii lei. Le mai trebuie 400.000-500.000 euro ca sa poata functiona si sa ramana in divizia A. Am decis ca aceasta suma sa o impartim: presedintele CJ si primar„, a adaugat Turcanu.

One thought on “Ţurcanu cere liberalilor să cumpere câte două abonamente la meciurile FC Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Daca ar fi avut preturile la abonamente aliniate cu nivelul de trai al suporterilor botosaneni ar fi vindut in prima saptamina 5000 de abonamente. La preturile astea se roga de Turcanu sa le bage pe git membrilor PNL . Ma astept ca si salariatii Elsaco si Voronskaya sa primeasca in loc de o lichidare abonamente la meci. Felicitari echipei de marketing neocomunist. HAI F.C.-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *