Primarul Portariuc: Nu cedez unui şantaj politic de acest tip

ovidiu portariuc 008Primarul Ovidiu Portariuc nu cedeaza in fata liberalilor. Acesta a declarat luni ca nu-i reda atributiunile viceprimarului Viorel Iliuta, intrucat, spune el, are si asa prea multe si ca trebuie sa le indeplineasca pe cele pe care le are. Portariuc a mai spus ca toate demersurile legate de anuntata demisie a lui Iliuta sunt strict demagogice si legate de campania electorala permanenta pe care o face PNL.

El are multe atributii. Ar trebui sa le indeplineasca pe cele pe care le are. Nu pot sa stau doi ani cu revitalizarea Centrului Vechi, daca ceva nu se misca. Nu cedez unui santaj politic de acest timp, prin care se incerca o anumita presiune si politica. In general nu revin asupra unor decizii. Nu este decat un joc de imagine a PNL, o strategie politica, prin care incerca sa pozitioneze municipiul Botosani. Nu este vorba de niciun demers administrativ, ci strict politic„, a mai spus Portariuc.

5 thoughts on “Primarul Portariuc: Nu cedez unui şantaj politic de acest tip

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Domnule primar mergeti pana la capat in demersurile dumneavoastra. Domnul Iliuta trebuie sa demonstreze ca este un profesionist capabil sa faca ceva, nu doar valuri…In rest numai de bine, verticalitatea si corectitudinea dumneavoastra sunt de apreciat intr-un mediu tot mai toxic.

  2. La plecare Iliuta sa ne spuna ce atributiuni de serviciu a avut si ce-a facut.Un fel de raport de activitate la un an de la investire.

  3. in afara de politica , totusi cand va puneti pe treaba?
    ca pana una alta usl-ul isi da cu stangul in dreptul; (asta vede alegatorul de rand)
    sunteti siguri ca reprezentati poporul? ca daca e sa iesiti fara bodyguarzi cred ca se lasa cu rosii in cap.

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    gigi sa spui tu ce realizare are primarul intr-un an Cornisa Nu , locuinte ptr tineri Nu , tot timpul este plecat la Bucuresti ,are in cap numai distractie ,Summer Fest evident de unde mai trage si el cativa bani ca doar nu-i prost . In final mai trebuie sa se mai coaca , este cel mai slb primar din ultimi 20 ani,
    el face practica din primarie, el taie pamblica proiectelor incepute de Flutur fiindca nu il duce capul daca-i este PROST. Macar sa-i lase pe alti sa isi faca treaba asa din putinul atributilor pe care le au si nu sa aruce cu noroi in alti ca el nu a facut nimic intr-un an de zile . RUSINE . Cel mai prost si incompetent Primar pe care l-am ales Unii………Nu mai comenta ca prostu daca nu cunosti situatia

  5. Mai Ovidel,
    tu ce ai facut pana acum?
    Habar n-ai cum te cheama cu buletinu` in mana (scuza-ma cu buletinu`, caci tu nu stii ce e acela, tu ai avut din prima CARTE DE IDENTITATE).
    Daca ai facut ceva pentru acest oras, contacteaza-ma la 089898989…
    Hai PA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *