Viorel Iliuţă: Am decis să plec

viorel iliuta
Viorel Iliuta

Viceprimarul Botoşaniului, Viorel Iliuţă, şi-a anunţat, luni dimineaţă, decizia de a părăsi funcţia de deţinută în Primărie. El a declarat, într-o conferinţă de presă, că va părăsi funcţia, însă nu înaninte ca în următoarele două săptămâni să aibă întâlniri repetate cu cetăţenii, pentru a afla şi punctul lor de vedere.

„În acest moment am decis să plec, dar nu trebuie să uit că am ajuns cu votul botoşănenilor şi că am muncit din greu alături de PNL, de USL, să ajungem în Primărie. Înainte de a lua o decizie finala, am convenit să vorbesc cu cetăţenii care m-au votat. Trebuie sa vorbesc şi cu oamenii care m-au trimis aici pentru că nu vreau să fie un semn de laşitate. Am început deja discuţiile cu acestia şi o reacţie foarte interesantă am primit de la o femeie care mi-a spus că, decât să fiu mobilier, mai bine plec. Nu este o decizie simpla nici pentru mine, nici pentru partidul pe care il reprezint”, a spus Iliuta.

Viceprimarul lasă totuşi loc de întoarcere. El a subliniat că, dacă primarul Portariuc va lua decizia de a-i reda atribuţiile avut până acum, ar putea reveni asupra deciziei.

Iliuţă intenţionează să ajungă manager la Spitalul Judeţean.

Daca primarul imi da atributiunile luate nejustificat, atunci revin. „Prima oferta a fost pentru Mavromati. Spitalul are probleme de finantare, este intr-un deficit, dar se pot face lucruri bune acolo. Locul acesta mi-ar oferi posibilitatea de a munci  efectiv in folosul cetateanului si de a observa ceva palpabil si vizibil de pe urma mea. Mi-as asuma responsabilitatea si nu as da vina pe nimeni. Ma vad mai degraba intr-o zona a eficientei.  Am vrut sa fac ceva in Primarie, dar cand nici nu prea ai atributiuni si mai esti gasit si vinovat si tap ispasitor pentru tot ce se intampla rau in conducerea executiva, nu este foarte placut. Cand dupa mai multe ore de lucru te duci acasa suparat, nu este in regula„, a mai spus Iliuta.

2 thoughts on “Viorel Iliuţă: Am decis să plec

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    E usor de plecat, mai greu e de facut ceva. Ganditi-va ca domnul primar suporta ostilitati si bariere in fiecare zi.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ţineţi-vă de meseria dumneavoastră!Potrivit şi firesc la un spital să fie director este un medic,nu inginer sau economist,aşa cum la o bancă trebuie să conducă un economist nu un inginer sau medic,şi nici la activităţi de telecomunicaţii să fie director un medic sau contabil!Din păcate politizarea excesivă a dăunat grav ţării prin numiri de directori de meserie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *