Festivalul Verii va fi organizat. Vezi unde!

festivalul verii summer festConsilierii locali au votat, luni, în şedinţă extraordinară, organizarea Summer Fest. După discuţii aprinse, în urma cărora consilierii PDL au părăsit sala, s-a decis organizarea festivalului pe Pietonalul Unirii. Decizia a fost luată cu doar şapte voturi „pentru” (cele ale celor cinci consilieri PSD şi 2 PP-DD), patru abţineri (ale consilierilor PNL) şi un împotrivă (al Lidiei Bucşinescu- consilier PDL, care a rămas în sală pentru că a fost preşedinte de şedinţă).

Summer Fest se va desfăşura în perioada 28 august- 1 septembrie pe Pietonalul Unirii. Municipalitatea va pune la dispoziţia comercianţilor 2.800 de metri pătraţi de spaţii pe Pietonalul Unirii şi Bulevardul Mihai Eminescu.

Hotărârea adoptată luni modifică o hotărâre din urmă cu două săptămâni potrivit căreia Summer Fest urma să se desfăşoare în Centrul Vechi.

One thought on “Festivalul Verii va fi organizat. Vezi unde!

  1. Cum adica decizia a fost luata cu doar sapte voturi impotriva (cele ale celor cinci consilier psd si doua ale consilierilor PP-DD). adica si psd a votat impotriva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *