Consilierii locali ai PDL au părăsit sala de şedinţe a CL. Vezi motivul!

sedinta cl pdlConsilierii locali ai PDL au parasit, luni, sala de sedinta, dupa ce viceprimarul Viorel Iliuta a cerut permisiunea ca sedinta sa fie intrerupta pentru cateva minute, pentru o consultare a consilierilor PNL cu privire la proiectul de hotarare privind schimbarea locatiei Festivalului Verii. Consilierul local Florin Ghiorghita a declarat ca „mai avem si serviciu si alte treburi de facut”, dupa care a parasit sala.

L-au urmat si ceilalti consilieri, dar si consilierul PNTCD, Corneliu Furtuna si consilierul PPDD, Gheorghe Iavorenciuc.

Eu am dat un vot pentru acest proiect de hotarare si este absolut inutil sa mai votam. Domnul primar insista cu toate proiectele de hotarare care nu ies asa cum vrea l si le baga de cinci-sase ori„, a declarat Catalin Alexa.

Consilierii locali s-au intrunit luni intr-o sedinta extraordinara pentru a vota un proiect de modificarea a Hotararii privind organizarea Festivalului Verii din Centrul Vechi pe Pietonalul Unirii.

One thought on “Consilierii locali ai PDL au părăsit sala de şedinţe a CL. Vezi motivul!

  1. Daca Ghiorghita are si alte joburi poate își da demisia si lasa loc altor colegi de partid care au timp sa dezbata problemele cetatii,nu?NESIMTIRE…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *