Dispute aprinse în Consiliul Local de la locaţia Festivalului Verii. Vezi detalii!

CL 1Consilierul local Florin Ghiorghita i-a cerut primarului Ovidiu Portariuc sa-si ceara scuze in fata consilierilor PNL si PDL, dupa ce acesta a declarat ca aleşii PNL si PDL nu sunt de acord cu organizarea Festivalului Summer Fest. Ghiorghita a precizat ca acesti consilieri sunt de acord cu organizarea festivalului, insa nu pe Pietonalul Unirii, ci in Centrul Istoric. Mai mult, Ghiorghita a declarat ca nu intelege graba de a fi votat intr-o sedinta extraordinara un proiect privind organizarea Festivalului Verii, cand la sfarsitul lunii iulie va fi o sedinta ordinara. El a sugerat Executivului Primariei sa organizeze o licitatie pentru desemnarea unui organizator al manifestarii. 

Am organizat acest festival in diferinte locatii si a fost un succes. Anul trecut au fost pierderi de peste 4 miliarde lei si este si un proces verbal. Lucrarea de pe Pietonal nu este inca receptionata, iar constructorul nu-si asuma alte distrugeri. In momentul in care se intra cu camioane, cu bere, distrugerile vor fi la fel de mari. Noi suntem pentru sutinerea Centrului istoric, care trebuie revitalizat. Astept scuze la adresa consilierlor PNL si PDL, precum ca nu suntem de acord cu organizarea. Daca nu sunt comercianti interesanti, organizati o licitatie publica, pentru ca valoarea contractului este mare, si o sa vedeti ca multe firme sunt interesate.  Cred ca am votat deja un proiect de hotarare si nu inteleg de ce a mai fost pus inca o data pe ordinea de zi„, a spus Ghiorghita.

Critici au fost aduse si de consilierii Marius Cristescu si Corneliu Furtuna, care au spus ca ei au votat deja un proiect privind organizarea festivalului in Centrul istoric.

Executivul Primariei Botosani a venit in sedinta extraordinara de luni cu revocarea Hotararii CL privind organizarea Festivalului Verii, care a stabilit ca locatia sa fie in Centrul vechi si a propus ca festivalul sa aiba loc pe Pietonalul Unirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *