Mama botoşăneanului Cătălin Bordea, bătută cu robinetul de un iubit

Colaboratorul lui Dan Capatos de la „Un show păcătos” are o poveste de viaţă pe cât de spectaculoasă, pe atât de tristă. Mama lui avea 16 ani când l-a născut, iar tatăl l-a părăsit pe când comediantul avea 2 ani.

Cătălin Bordea (28 de ani) a dezvăluit că este mult mai legat de bunicii lui, care l-au şi crescut, decât de mama lui. Totuşi, actorul de stand-up comedy a afirmat că cel mai traumatizant moment din viaţa lui are legătura cu femeia care l-a adus pe lume.

Eu eram la Botoşani, iar mama mea la ţară. Am primit un telefon de la bunici să merg repede la ei, că s-a întâmplat ceva. Când am ajuns acolo, am avut un şoc: mama mea era învineţită centimetru cu centimetru. Fusese bătută groaznic cu un robinet de un iubit de-al ei„, a spus Bordea la „Conferinţa de presă”, de pe Antena 2.

Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el. S-a ratat însă din cauza lui Adrian Păunescu. A mers la un spectacol al cenaclului «Flacăra», unde a început să cânte melodii proprii. Păunescu a început să recite peste interpretarea tatălui meu, iar atunci el l-a înjurat pe maestrul Păunescu. A fost dat afară din spectacol şi s-a dus să cânte la nunţi, cumetrii, înmormântări. A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment. Ea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam. La 12 ani, l-am regăsit. M-am întâlnit cu el o singură dată. Eu eram manelist, el rocker. Apoi, ne-am despărţit”.

Cu toate că întâmplările sunt dramatice, colegul lui Capatos ştie să facă haz de necaz.

Mama urmează să se căsătorească pentru a 5-a oară. N-a avut noroc în dragoste. În buletin, pe tatăl meu îl cheamă Doru Dumitru Dorel„, a mai spus el, amuzat, în ianuarie la „Un show păcătos”.

Sursa: Click

One thought on “Mama botoşăneanului Cătălin Bordea, bătută cu robinetul de un iubit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *