Botoşănean implicat într-un accident cu 11 victime la Suceava

Accident extrem de grav, duminică dimineaţă, la intrare în Suceava dinspre localitatea Adâncata. Un şofer din Suceava, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul maşinii sale, într-o curbă la dreapta, şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit de o maşină condusă de un tânăr de 19 ani, Alexandru C., din localitatea Dimăcheni, judeţul Botoşani.
Şoferul băut, de 19 ani, din satul Vicşani, comuna Muşeniţa, avea o concentraţie de 0,76 la mie alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto din Botoşani nu era însă băut.

În cele două maşini se aflau 11 persoane, iar 9 dintre acestea au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Suceava, două fiind  în stare mai gravă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Tiberius Brădăţan, patru persoane au răni grave, iar una, în vârstă de aproximativ 20 de ani, suferă de traumatism cranio-cerebral grav şi este în comă. Printre cele patru persoane rănite grav se află şi şoferul care a provocat accidentul. El a fost diagnosticat cu traumatism toraco-abdominal şi fracturi costale multiple.
Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz pe numele suceveanului băut pentru vătămare corporală din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibație alcoolică peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *