Petrecere cu 100 de invitaţi dată de Ovidiu Portariuc. Vezi foto cu invitaţii!

Ovidiu Portariuc primindu-i pe Andreea Federovici si Mihai PlatonPrimarul Ovidiu Portariuc a organizat, sâmbătă seară, o petrecere cu prilejul aniversării a 36 de ani. El a invitat aproape 100 de persoane la Conacul Zăiceşti, cu care a petrecut câteva ore în grădina de vară a conacului patronat de omul de afaceri Valeriu Iftime.

Printre invitaţi s-au numărat prietenii primarului, dar şi colegii de partid şi numeroşi oameni de afaceri.

Petrecerea a început la ora 18.00, iar primarul a ajuns în jurul orei 18.05, când deja prefectul Costică Macaleţi, comisarul şef al Gărzii de Mediu, Răzvan Rotaru, directorul adjunct de la Nova Apaserv, Ady Petruşcă, şi directorul Urban Serv, Simion Drelciuc, erau deja la masă.

O dată cu primarul, la petrecere au ajuns şi deputatul Tamara Ciofu, dar şi omul de afaceri Ana Manuela Zarug.

La eveniment nu au lipsit printre cei mai importanţi oameni de afaceri din judeţ: patronul Uvertura Mall şi Hoitel Rapsodia, Dănuţ Prisecariu, patronul de la Five Continents Group,  Tonino Boldea, patronul de la Prodalcom, Cornel Şfaiţer, patronul de la MBB Betoane, Constantin Bidaşcă, patronul de la Casa Lux, Marian Bidaşcă, dar şi patronul de la Monitorul de Botoşani, George Lazăr.

Printre invitaţi s-au mai aflat senatorul Doina Federovici, deputatul Mihai Baltă, secretarul PSD, Gheorghe Vâzdoagă, fostul director al Spitalului de psihiatrie, medicul Gabriel Oprişan, şeful Inspecţiei în construcţii, Mihai Platon, viitorul administrator al Zinei metropolitane, Cătălin Olaru, viceprimarul Cosmin Andrei, consilierii din cabinetul primarului, dar şi mulţi membri ai organizaţiei de tineret a PSD.

La petrecere nu a luat parte niciun lider PNL, dar nici viceprimarul Viorel Iliuţă. De asemenea, absent a fost şi liderul PSD, deputatul Andrei Dolineaschi.

Portariuc a venit alături de soţie, dar şi de sora sa, Carmen Dulgheriu.

Mâncarea a fost servită în sistem bufet suedez. Invitaţii au fost serviţi cu foarte multe brânzeturi, dar şi cu grătare. Printre băuturi s-au aflat whisky Jack Daniel’s, vermouthul Garrone, vodka Finlandia, dar şi vinul roşu sau alb.

6 thoughts on “Petrecere cu 100 de invitaţi dată de Ovidiu Portariuc. Vezi foto cu invitaţii!

  1. Toti pupin-curistii PSD au participat la ziua lui Porcariuc!
    As vrea sa-mi dea cineva replica si sa-mi spuna o singura realizare a lui Porcariuc dupa un an de mandat!

  2. Oprisanu spagaru a scos capul spera si el la un post…..cersetor ce a fost si ce a ajuns din marelae candidat la primarie la 0 barat

  3. …din 2010 nu am servici..poate unul din patronii invitati la acest eveniment au nevoie de un muncitor serios…astept un tel. la 0747123746…!!!!!!!!!!

  4. Da numai oameni politici au fost invitati, nici o personalitate a orasului? Ca pe la Bucuresti se obisnuieste sa se invite si oameni de valoare nu numai de partid.

  5. ce aveti voi cu aniversarea omului?munca e munca si viata privata e alta.nui suport pe niciunul dar totusi ne bagam unde nu ar trebui si adica in viata privata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *