Andrei Dolineaschi: Nu se zdruncină deloc USL-ul pentru că USL-ul nu este făcut pentru domnul Iliuţă sau pentru domnul Ţurcanu

dolineaschi andreiPreşedintele PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, susţine că decizia viceprimarului PNL Viorel Iliuţă de a demisiona din funcţie nu afectează cu nimic Uniunea Social Liberală la Botoşani. El a specificat că indiferent de declaraţiile făcute de Florin Ţurcanu, alianţa va funcţiona la Botoşani întrucât atât Florin Ţurcanu, cât şi Ovidiu Portariuc au fost puşi în funcţii prin USL.

Dacă este opţiunea pur personală a domnului viceprimar Iliuţă să renunţe la mandatul de viceprimar sau de consilier, ce doreşte domnia sa, este o acţiune unilaterală pe care o are, dar în ceea ce priveşte declaraţiile domnului Florin Ţurcanu, acolo nu este o decizie unilaterală, este o decizie bilaterală. Nu se zdruncină deloc USL-ul pentru că USL-ul nu este făcut pentru domnul Iliuţă sau pentru domnul Ţurcanu sau pentru Dolineaschi sau Portariuc. Este un mandat pe care oamenii l-au dat unei construcţii politice care este extrem de solidă, chiar dacă vor unii sau nu. Domnul preşedinte Ţurcanu este preşedinte al Consiliului Judeţean pus pe mandat USL. Domnul Ovidiu Portariuc este primar al municipiului Botoşani tot pe mandat USL”, a declarat Andrei Dolineaschi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *