Elevul de la Colegiul Eminescu care a înjunghiat un taximetrist, condamnat la închisoare

politistii cu elevul agresor, Bogdan CosmanElevul eminent de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, care, în luna februarie a acestui an, a înjunghiat un taximetrist va sta după gratii. Magistraţii Tribunalului Botoşani au decis, vineri, condamnarea lui Bogdan Marian Coşman la trei ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor deosebit de grav şi tentativă de tâlhărie.

Acesta va trebui, de asemenea, să achite victimei sale, taximetristul Radu Cioabă, despăgubiri de 15.000 de lei (5.000 de lei daune morale şi 10.000 de lei daune matriale).

Pe 19 februarie 2013, Coşman, în timp ce era într-un taxi, i-a aplicat două lovituri cu un cuţit şoferului, provocându-i plăgi înjunghiate latero-cervicale şi hemitorace drept.

Elevul este din Dersca şi locuia la un unchi de al său din municipiul Botoşani. El învaţă la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, fiind în ultimul an de liceu. Băiatul de 18 ani era un împătimit al jocurilor de noroc, fiind găsit de poliţişti într-un local de jocuri de noroc.

Băiatul a devenit suspect în momentul în care unchiul său l-a dat dispărut de acasă, imediat după comiterea faptei. Poliţiştii au comparat amprentele şi s-a stabilit că el este autorul tentativei de omor.

Vă reamintim că marţi seară taximetristul Radu Cioabă, în vârstă de 47 de ani, a luat un client de la Unicat până în zona magazinului Dorian 4, pe Împărat Traian. La finalul cursei, clientul a cerut să i se schimbe o bancnotă de 100 de lei.

În timp ce căuta banii pentru schimb, clientul, care se afla pe bancheta din spate, a luat un cuţit şi l-a înfipt pe la spate în gâtul taximetristului, după care a fugit.

2 thoughts on “Elevul de la Colegiul Eminescu care a înjunghiat un taximetrist, condamnat la închisoare

  1. 3 ani? rusine justitiei, judecatorilor si celor care fac si mentin legi proaste care nu protejeaza si nu fac dreptate cetateanului de rand.

  2. Justiţie de căcat!3 ani nu poţi să-i numeşti pedeapsă pentru o asemenea faptă..or fi haretişti justiţiarii care s-au pronunţat,din categoria absolvenţilor de x şi o,care au intrat pe uşa din spate a justiţiei după 89!cunosc o grămadă de foste asistente medicale,confecţionere,ajunse după 89,datorită lipsei selecţiei pertinente în magistratură!Ruşine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *