Şi social-democraţii botoşăneni vor întâlniri cu cetăţenii din judeţ

ovidiu portariucSocial-democraţii botoşăneni iau exemplul colegilor liberali din alianţă şi vor „bate”, din toamnă, toate comunele din judeţ pentru a se întâlni cu cetăţenii. Preşedintele executiv al PSD, Ovidiu Portariuc, a declarat că vizitele vor fi săptămânale sau cel puţin de două ori pe lună, iar prin organizarea acestor acţiuni se va încerca ajutorarea comunităţilor cu probleme.

Vom fi prezenţi în judeţ, vom vizita toate colegiile şi vom încerca să definim planul de dezvoltare economică pe fiecare colegiu. Vom avea întâlnire cu cetăţenii, cu fermierii, cu primarii şi cu administraţia locală. Încercăm să impulsionăm lucrurile din punct de vedere economic şi în anumite zone ale judeţului care, din păcate, au rămas într-un mare decalaj economic„, a spus Portariuc.

One thought on “Şi social-democraţii botoşăneni vor întâlniri cu cetăţenii din judeţ

  1. Din pacate, ,,intilnirile” domnului Turcanu cu cetatenii unor comune s-au remarcat printr-un esec total, in sensul ca nimic nu s-a schimbat.
    Vreti sa faceti la fel? La fel veti fi taxati.
    Asemenea intilniri se pregatesc foarte bine si trebuie sa aiba 1-2 probleme care pot fi rezolvate.Altfel, acestea vor semna cu multele sedinte de pina la
    1989, dar si cu cele ale lui Turcanu. Adica, vor fi un mare fiiis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *