Iliuţă renunţă la funcţia de viceprimar al Botoşaniului

Viorel IliutaViceprimarul municipiului Botosani, Viorel Iliuta, va renunta la functie. El a purtat, vineri dimineata, o discutie cu presedintele PNL, Florin Turcanu, ajungand la decizia de a renunta la mandatul de viceprimar.

El este deranjat de faptul ca primarul Ovidiu Portariuc i-a diminuat din atributii.

Iliuta va fi numit in functia de manager la Spitalul Judetean Botosani.

In urma acestei masuri, PSD va fi lasat sa ocupe cea de-a doua functie de viceprimar. PNL vrea, de asemenea, ca ambele functii de vicepresedinte la Consiliul Judetean sa revina liberalilor, iar fiecare formatiune politica sa isi asume administrarea judetului si, respectiv, municipiului.

3 thoughts on “Iliuţă renunţă la funcţia de viceprimar al Botoşaniului

  1. Ca pleaca Iliuta de la Primarie – paguba-n ciuperci. Ca va fi numit director la Spitalul judetean , asta nu este in regula. Cum isi permite Turcanu sa faca acest lucru cind, se stie, o functie de acest nivel se ocupa prin concurs. Si daca va fi concurs, de unde stie Turcanu ca Iliuta va cistiga? Eu cred ca deciziile de acest tip trebuie sa inceteze pentru totdeauna. Aude cineva?
    Nici propunerea lui Turcanu pentru preluarea integrala a CJ de catre liberali nu este in regula. Si nici cea pentru Consiliul local Botosani. Daca Turcanu nu mai vrea functia de viceprimar, nu inseamna ca PSD-ul trebuie sa-i cedeze functia de vicepresedinte la CJ. Ce, suntem la piata? Daca PSD-ul va fi de acord cu asemenea ,,aranjamente”, ii prezic ca la alegerile viitoare nu va avea mai mult de 10-12% voturi in municipiu. Dragi politicieni la kg, nu faceti confuzie intre alegatorii din municipiul Botosani si cei din Sulita sau din orice sat din judetul Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *