Un dorohoian s-a accidentat în timp ce decupla un utilaj de la un tractor

ambulanta Botosani cu spateleUn bărbat din municipiul Dorohoi a suferit un accident de muncă în timp ce lucra la o societate din Rădăuţi- Suceava.  ConstantinA. , de 37 ani, s-a accidentat în timp ce încerca să decupleze o stropitoare, în greutate de 2.700 Kg, de un tractor, ambele aflându-se în curtea punctului de lucru al societăţii şi aparţinând acesteia. În momentul în care a decuplat cele două utilaje, stropitoarea s-a dezechilibrat venind înspre tractor şi l-a prins pe A.Constantin între corpul acesteia şi anvelopa spate stânga a tractorului.

La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care l-a transportat pe A.Constantin la Spitalul municipal Rădăuţi, unde a fost diagnosticat cu: ,,contuzie toracică, plagă contuzie umăr stâng”, necesitând până în 10 zile îngrijiri medicale.

Din declaraţiile lui B.Ionuţ, de 44 ani din municipiul Rădăuţi, victima este o cunoştinţă de a sa, aceasta nefiind angajată şi nelucrând efectiv la societatea în cauză şi se afla din întâmplare la punctul de lucru susmenţionat, oferindu-se să îl ajute pe B.Ionuţ la decuplarea celor două utilaje.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea obligaţiilor şi măsurilor stabilite cu privire la securitatea şi sănătatea în muncă, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *