Festivalul Verii, în pericol de a nu mai fi organizat. Vezi motivul!

Festivalul Verii-Summer FestOrganizarea Festivalului Verii a intrat într-un blocaj, a anunţat primarul Ovidiu Portariuc. Acesta a afirmat că anunţata schimbare a locaţiei festivalului în Centrul vechi a condus la o reticenţă din partea agenţilor economici care ar urma să participe la acţiune.

Asta înseamnă că inclusiv sponsorii manifestă o oarecare reticenţă. Neavând agenţi economici care să creeze acolo acel vad comercial unde să vină mii sau zeci de mii de oameni, sponsorul nu mai este interesat să-şi afişeze acolo reclamă şi am intrat într-un blocaj momentan, datorită opoziţiei consilierilor PNL şi PDL care s-au împotrivit locaţiei propuse de noi. Este în pericol organizarea Summer Fest în acest an„, a spus Portariuc.

Primarul municipiului Botoşani a adăugat că singura soluţie ar fi amendarea hotărârii de Consiliu Local prin care s-a stabilit ca locaţia să fie în Centrul vechi.

Dacă ne vom lovi din nou de opoziţia PNL şi PDL, nu vom putea decât să ieşim în faţa oamenilor şi să le spunem că am vrut să promovăm acest festival, dar opoziţia politică uneori duce la blocaje de acest gen„, a mai spus Portariuc.

2 thoughts on “Festivalul Verii, în pericol de a nu mai fi organizat. Vezi motivul!

  1. mare paguba… sa nu-l mai faca. oricum nu e decit un bilci mediocru cu pretentii de festival si cu scoop clar de strins capital electoral…

  2. Mai Bortariuc i-a nu mai fa nimic sa vad daca le convine la marii agenti economici
    cu mici ,bere si acadele
    Du-te in concediu de tot !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *