Ţurcanu şi-a trimis Corpul de control la Orchestra „Rapsozii Botoşanilor”

Presedintele Consiliului Judeteam, Florin Turcanu, si-a trimis Corpul de control la doua dintre institutiile de cultura din subordinea Consiliului Judetean. Este vorba de Orchestra „Rapsozii Botosanilor” si Centrul de Promovare a Culturii, unde vor fi verificate incadrarile salariatilor si modul cum au fost salarizati, dar si platile catre anumiti furnizori. Corpul de control a inceput verificarea miercuri.

Corpul de Control a informat din 2010 ca domnul Ioan Cobala nu are studii superioare, insa presedintele a ignorat raportul corpului de control si l-a pastrat pe functie fara studii superioare, iar legea spunea clar ca are nevoie de studii superioare. Eu nu vreau sa fiu complice la o chestiune pe care am observat-o. Vreau sa vad daca este legal sau nu, daca nu a avut studii, cum a luat banii si cine trebuie sa-i plateasca„, a spus Florin Turcanu.

Acesta a declarat ca detine informatii ca si la Centrul de Promovare a Culturii sunt angajati care primesc salarii pentru studii superioare, studii pe care insa nu le au.

3 thoughts on “Ţurcanu şi-a trimis Corpul de control la Orchestra „Rapsozii Botoşanilor”

  1. Decât aşa zisele studii superioare ,alea de cumpărat hârtii numite generic ,,diplome” sâmbăta şi duminica ,pentru a obţine salarii şi funcţii după 89″,mai bine cunoştinţe şi talent nativ gen Cobâlă…Ia de te uită şi nominalizează un consilier de prieten primar ,care are studii gimnaziale.Ţi se pare corectă situaţia?

  2. /s-a scris prin articole de unii care ar lua bani pe la centru fara a avea studii superioare dar nu s-a publicat nimik si se mai vb de poeti fara pic de studii dar cu trompeta mare/

  3. Pai chiar sunt astfl de oameni pe acolo care sunt de o mie de ori mai sefi decit Cobala ca-si baga nasul sa dicteze peste tot dar cind e sa arate diplomele tac malc. Daca il amendeaza pe Cobala tre sa-i amendeze pe toti fara studii adica ilegali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *